Afbeelding van mijn 3d printer, het is een Ultimaker


3D-printen & 3D-modellering

Mijn 3d modellen variëren van praktische ontwerpen zoals onderzetters en pennenbakjes. De onderzetters hebben allerlei super mooie opdrukken. De pennenbakjes zijn ontworpen met sjieke voronoi patronen. Ook ontwerp ik modieuze oorbellen. Als je graag oorbellen wilt printen dan heb ik goed nieuws. Ik heb er meer als 100 geüpload en deze zijn gratis om te downloaden. Ook heb ik verscheidene sleutelhangers ontworpen in leuke vormen en met prachtige opdrukken. En nog veel meer!

Bekijk mijn portfolio op:

Smartphone met text: eat, sleep, code, repeat.

Programmeren

Ik ben ook een softwareontwikkelaar. Ik kan een website voor u ontwerpen, met traditionele technieken. Ik heb een profiel aangemaakt op zowel UpWork als Fiverr. Daar kun je gebruik maken van mijn freelance diensten. Ik maak ook Computer Quizzen in Python.

Bekijk mijn portfolio op:

Bekijk mijn portfolio op:

Blog letters in houtbruin

Blogs over mijn Studie

Ik schrijf ook blogs op het blog platform Medium. Daar kun je lezen over mijn ervaringen met online codeer bootcamps en 3D-printen. Ik schrijf met betrekking tot de online coding bootcamps die ik volg onder andere over hoe ik ben begonnen, wat mijn planning is voor de toekomst en wat ik allemaal geleerd heb. Daarbij geef ik in sommige van deze blogs ook voorbeelden van projecten met bijbehorende scripts. In mijn blogs over het 3D-printen ga ik in op wat ik allemaal ontwerp, print, publiceer en waarom ik met dit werk begonnen ben. Ook heb ik een blog geschreven over mijn start als creator op YouTube. Deze voorbeelden zijn maar het puntje van de ijsberg, er is veel meer te lezen op dit blog platform!

Bekijk mijn blogposts op:

Smartphone met YouTube logo.

YouTube Creator

Ik maak ook video's op YouTube. Daar kun je educatieve content vinden over het maken van 3d modellen. Ik laat onder andere zien hoe je oorbellen, pennenbakjes en beelden ontwerpt met voronoi patronen. Mijn video's zijn kort en bondig en hebben leuke achtergrondmuziek. Ik laat je luisteren naar verschillende muziekstijlen die variëren van Feel Good Muziek, Lo Fi Beats tot Klassieke muziek.

Bekijk mijn YouTube kanaal op: