mijn eigen logo, raimoncoding

raimoncoding

Laatst bijgewerkt: Januari 2023

Welkom bij raimoncoding. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden die in deze juridische kennisgeving worden beschreven.

Lees de juridische kennisgeving aandachtig door voordat u onze website gebruikt. Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op.

Juridische kennisgeving

De informatie op deze website is alleen voor algemene informatieve doeleinden. Hoewel we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze website accuraat en up-to-date is, geven we geen verklaringen of garanties van welke aard dan ook, expliciet of impliciet, over de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid met betrekking tot de website of de informatie, producten, diensten of gerelateerde afbeeldingen op de website voor welk doel dan ook. Elk vertrouwen dat u stelt in dergelijke informatie is daarom strikt op eigen risico.

Raimoncoding kan niet aansprakelijk worden gesteld voor verlies of schade, inclusief maar niet beperkt tot directe of indirecte schade, gevolgschade of incidentele schade, voortvloeiend uit of in verband met het gebruik van deze website.

Deze website kan links bevatten naar websites van derden die niet onder controle staan ​​van Raimoncoding. We hebben geen controle over de aard, inhoud en beschikbaarheid van die sites en het opnemen van links impliceert geen goedkeuring of aanbeveling van de daarin geuite meningen.

We stellen alles in het werk om deze website soepel te laten werken. Raimoncoding neemt echter geen verantwoordelijkheid en is niet aansprakelijk voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van de website vanwege technische problemen buiten onze controle.

Neem contact met ons op:

E-mail: info@raimoncoding.nl

Website: https://www.raimoncoding.nl

Door onze website te gebruiken, accepteert u onze gebruiksvoorwaarden en ons privacybeleid. De informatie op deze website is alleen bedoeld voor algemene informatieve doeleinden en is niet bedoeld als juridisch advies. We kunnen de juistheid, volledigheid of betrouwbaarheid van de informatie op deze website niet garanderen en kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten of weglatingen.

Copyright © 2023 raimoncoding. Alle rechten voorbehouden.