Illustratie van 3d modellen

3D-printen & 3D-modellering

Mijn 3D-portfolio is divers en functioneel, met zowel praktische ontwerpen zoals onderzetters met kunstzinnige illustraties en pennenbakjes met elegante Voronoi-patronen. Voor liefhebbers van 3D-geprinte sieraden is er positief nieuws. Ik heb meer dan 100 verschillende ontwerpen geüpload, die kosteloos te downloaden zijn. Ook maak ik unieke sleutelhangers in verschillende vormen en prachtige prints. Dit is slechts een glimp van wat mijn portfolio te bieden heeft, want het blijft groeien en evolueren met meer creatieve 3D-ontwerpen in het verschiet.

Bekijk mijn portfolio op:

Illustratie van programmeer omgeving

Programmeren

Als ervaren softwareontwikkelaar en 3D-modelleringsexpert lever ik eigentijdse, gebruiksvriendelijke en responsieve websiteontwerpen met traditionele technieken. Ik ben actief op toonaangevende freelance platforms, UpWork en Fiverr, en betrokken bij het creëren van Python-gebaseerde computerquizzen. Mijn focus ligt altijd op het waarborgen van kwaliteit, nauwkeurigheid en oog voor detail in elk project dat ik aanneem.

Bekijk mijn portfolio op:

Bekijk mijn portfolio op:

Illustratie van blog omgeving

Blogs over mijn Studie

Op Medium deel ik diepgaande artikelen over mijn ervaringen en leerprocessen in online codeerbootcamps, inclusief projectvoorbeelden en scripts. Daarnaast schrijf ik enthousiast over 3D-printen, waarbij ik mijn unieke ontwerpproces, publicatiestappen en mijn motivatie voor deze innovatieve technologie belicht. Als content creator op YouTube deel ik ook mijn ervaringen en kennis op een toegankelijke manier. Dit is slechts een glimp van de diversiteit op mijn Medium-blog, waar ik je uitnodig om meer te ontdekken over mijn professionele en creatieve reis in de spannende wereld van technologie en design.

Bekijk mijn blogposts op:

Illustratie van video creatie omgeving

YouTube Creator

Mijn YouTube-kanaal, beheerd als een 3D-modelleur en softwareontwikkelaar, biedt niet alleen instructieve video's over het maken van 3D-modellen, maar belicht ook de fascinerende wereld van AI-technologie en de technische aspecten van het opzetten van een online bedrijf. Ik deel inzichten over de software die cruciaal is voor mijn bedrijf, wat zorgt voor een bron van waardevolle kennis voor iedereen die geïnteresseerd is in technologie en online ondernemerschap.

Bekijk mijn YouTube kanaal op:

Illustratie van webshop eigenaar staand in een kleurrijk licht

Webwinkel

Bij raimoncoding kunnen klanten hun eigen ontwerpen aanleveren voor een breed scala aan producten, zoals kleding, accessoires en huisdecoratie, of kiezen uit een rijke collectie van reeds ontworpen items. Deze service overstijgt de standaard opties, waarbij we openstaan voor gepersonaliseerde creaties op een nog uitgebreider assortiment. Zo combineert raimoncoding persoonlijke maatwerkopties met een veelzijdige collectie van kwalitatief hoogwaardige, uniek ontworpen producten.

Bekijk mijn producten in mijn: