Cartoon afbeelding van mezelf


Hallo, ik ben Raimon

Ik ben een 3D-ontwerper en softwareontwikkelaar met een sterke passie voor het maken van praktische en artistieke 3D-modellen. Met behulp van CAD-software zoals Blender, Meshmixer en TinkerCad breng ik mijn ontwerpen tot leven.

Ik ben ook een voorvechter van de rechten van mensen met een handicap en wil graag met u delen dat ik schizofrenie heb. Ondanks de uitdagingen die gepaard gaan met deze psychische aandoening, heb ik geleerd mijn symptomen te beheersen en heb ik het nooit laten belemmeren in mijn persoonlijke of professionele leven.

Naast mijn ervaring in 3D-ontwerp ben ik vaardig in diverse andere gebieden zoals front-end webontwikkeling, data science, data-analyse, datavisualisatie en datastructuren en algoritmen. Ik gebruik markup-talen zoals HTML5 en styling-talen zoals CSS3 om mooie en functionele websites te maken. Ik ben bedreven in programmeertalen zoals JavaScript en Python, evenals mobiele app-ontwikkeling met Flutter.

Ik geloof dat iedereen in staat is om zijn dromen te verwezenlijken, ongeacht welke uitdagingen ze ook tegenkomen. Met hard werken, toewijding en de juiste ondersteuning kunt u elk obstakel dat op uw pad komt overwinnen.

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om iets meer over mij te leren. Ik hoop dat mijn verhaal u inspireert om uw passies na te streven en uw volledige potentieel te bereiken.

Afbeelding van een webpagina met als thema sport die ik zelf heb ontwikkeld.

Klanten behouden en targeten op sociale media

Een professionele website toont meteen uw geloofwaardigheid aan, omdat het uw publiek vertelt dat u uw bedrijf serieus neemt en hen meer informatie over uw merk geeft. Zonder een online aanwezigheid beschouwen consumenten uw merk misschien niet eens als legitiem.

“Een website kan geld voor je verdienen terwijl je slaapt.”

– Amit Kalantri