Mijn certificaat van Pre-Programming.

Pre-Programming

In deze cursus heb ik alles geleerd wat er nodig is voor dat men start met programmeren. Zoals de geschiedenis van tech gerelateerde onderwerpen.

Mijn certificaat van HTML en CSS

HTML5 & CSS3

In deze cursus serie heb ik de opmaaktaal HTML5 en de stijltaal CSS3 aangeleerd. Dit is de basis van het vormen van een website.

Mijn certificaat van JavaScript 1

JavaScript 1

In JavaScript deel 1 heb ik de grondbeginselen van het programmeren aangeleerd. In deze cursus leert men de basis principes die bij elke programmeertaal terugkomen.

Mijn certificaat van JavaScript 2

JavaScript 2

In JavaScript deel 2 heb ik meer geavanceerde concepten aangeleerd van het programmeren. Het cursus materiaal bestaat onder andere uit Object georiënteerd programmeren.

Mijn certificaat van Web Development

Web Development

In deze complete Web ontwikkeling bootcamp heb ik het programmeren van een website vanaf de basis tot meer diepgaande onderwerpen aangeleerd. Besproken onderwerpen zijn zoal het ontwikkelen van dynamische websites met een Database en Authentificatie functionaliteit.

Mijn certificaat van Python

Python Mastery

Dit is een cursus die een compleet beeld geeft van de toepassingen die gemaakt kunnen worden met de programmeertaal Python. Grondbeginselen van het programmeren, Web ontwikkeling en Machine Learning worden zoal in deze cursus besproken.

Mijn certificaat van Python en Tableau

Python & Tableau

Data Analyse en het visualiseren van data zijn onderwerpen die in deze cursus zoal voorkomen. Hier leert men onder andere het opschonen, bewerken en maken van data. En deze data wordt vervolgens in een overzichtelijk document weergegeven met behulp van kleurrijke tabellen en grafieken.

Mijn certificaat van Flutter

Flutter

Flutter is een framework van Google voor mobiele app-ontwikkeling voor zowel iOS als Android. In dez cursus het ik met behulp van de programmeertaal Dart mijzelf aangeleerd om Mobiele Apps te ontwikkelen.

Mijn certificaat van Java 1

Java 1

In Java 1 heb ik de basis principes van het programmeren in Java aangeleerd. Het is sterk, geschikt voor het ontwikkelen van grote toepassingen en wordt uitgevoerd op een virtuele machine.

Mijn certificaat van Data Structures & Algorithms

DSA

Datastructuren zijn manieren om gegevens te organiseren en op te slaan, terwijl algoritmen sets van instructies zijn die worden gebruikt om problemen op te lossen of taken uit te voeren. Het begrijpen van beide is cruciaal voor het ontwerpen van efficiënte softwareoplossingen.

Mijn certificaat van Assertieve communicatie

AC masterclass

De Assertieve Communicatievaardigheden Masterclass voorziet individuen van technieken om assertieve communicatie te verbeteren, inclusief conflictresolutie en effectief luisteren, en heeft als doel communicatiestijlen, zelfbewustzijn en non-verbale communicatie te verbeteren.

Mijn certificaat van Artificial Intelligence

AI

In de cursus "Artificial Intelligence A-Z" duik ik diep in de wereld van AI met Python, zelfs zonder eerdere programmeerervaring. Met behulp van downloadbare code templates en intuïtieve tutorials leer ik hoe ik zelfverbeterende AI-systemen kan bouwen. Bovendien richt ik me op toepassingen in de echte wereld en krijg ik ondersteuning van ervaren Data Scientists.